Mansikka

Viljelemme kolmea mansikkalajiketta. Polka on pääsatokauden lajike ja Suomen suosituin mansikka. Marja on mehukas ja raikkaan makea. Erinomainen hillomarja, sillä marjat säilyvät kokonaisina keitettäessä.

Bounty kypsyy muutaman vuorokauden Polkaa myöhemmin. Bountyn marjat ovat tummanpunaisia ja todella makeita. Lajikkeella on erinomainen kuljetuskestävyys, joten näitä kannattaa tulla hakemaan kauempaakin. Suosittelemme pakastukseen ja makean mansikan ystävälle!

Lumottaren marjat ovat kauniita, kirkkaanpunaisia, kiiltäviä ja kiinteitä. Makeaa Lumotarta riittää vain nopeimmille, koska sen tuotanto on vielä rajallista.

Valmiiksi poimitut mansikat

Varaamalla etukäteen saat tarvitsemasi määrän herkullisia, tuoreita luomumarjoja.

Keräämme marjoja perinteisiin viiden kilon laatikoihin ja käteviin kahden kilon kahvallisiin koppiin.

Tilaltamme haettuna viiden kilon mansikkalaatikko maksaa 45 euroa ja kahden kilon koppa 20 euroa. Hinnat ovat voimassa koko satokauden 2022.

Tilauksesta voimme poimia mansikoita myös kannattomina. Kannattomat mansikat ovat nopeita pakastaa, hilloa tai survoa. Kannattomaksi poimitut marjat maksavat 10 euroa kilolta.

Voit kysyä valmiiksi pakastettuja mansikoita. Pakastamamme mansikat ovat irtonaisia, joten niitä voi ottaa pussista vaikka marja kerrallaan. Pakastetut mansikat maksavat 11 euroa kilolta.

Itsepoiminta

Poimimalla marjasi itse pääset kesätunnelmaan! Mansikkapenkkien välissä saat aurinkoa, eikä tarvitse pelätä torjunta-ainejäämiä, koska torjunta-aineita ei ole käytetty.

Soitathan etukäteen, niin tiedämme varata Sinulle marjaisimmat penkit.

Itse poimittuina mansikkamme maksavat 6 euroa kilolta.